Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i prosty w wykonaniu pieczony sernik z jogurtów.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 817
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 374
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 209
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 817
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 374
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 209
Składniki
Blaszka 30 X 18 cm wyłożona papierem do pieczenia. Białka oddzielić od żółtek i ubić z 50 g cukru. Żółtka ubić z pozostałym cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jogurty, budynie i krótko miksować. Dolać olej i znowu krótko zmiksować na małych obrotach. W 2-3 porcjach dodać białko i lekko wymieszać szpatułką lub łyżką. Spód formy wyłożyć herbatnikami, wylać ciasto. Piec w 175 C 60-70 minut.