Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na Wielkanoc w sam raz.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5479
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9301
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 168
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5479
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9301
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 168
Składniki
Wykonanie: Jogurt, mąkę, 15 dag cukru, 15 dag masła, szczyptę soli zagnieść na kruszonkę i przenieść do lodówki. Następnie 12,5 dag masła utrzeć z 15 dag cukru, cukrem waniliowym, szczyptą soli na puszystą masę. Wbijać kolejno jajka, następnie dodać oba sery, budyń i całość jeszcze raz utrzeć bardzo dokładnie. Blachę posmarować tłuszczem wyłożyć połowę kruszonki, wylać masę serową i posypać resztą kruszonki. Piec w temperaturze 190 stopni około godzinę. Gdy kruszonka szybko się zapiecze przykryć formę folią aluminiową. Sernik podawać najlepiej na drugi dzień.