Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik inaczej...... ciekawy smak
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Twaróg połączyć z ubitymi jajkami z cukrem na koniec dodać budyń, wymieszać. Masło utrzec z cukrem do białości stopniowo wbijać po jednym jajku. Później powoli dosypywać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, na końcu dodać suchy mak i ekstrat. Ciasto wylać na prostokątną blachę na to wyłożyć masę serową a na masę serową położyć" esy-floresy" z dżemu. Piec około godziny w temperaturze 180 C. Smacznego