Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny puszysty kremowy sernik z delikatna pianka doskonaly na imprezy.Niestety nie pokarze zdjecia jaki jest w srodu bo pieczony byl dla synka do przedszkola :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11884
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16193
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11884
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16193
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5155
Składniki
Zmargaryny jajka maki zoltka i proszku zagniesc ciasto wylozyc na blaszke i piec 15 min w 180 stopniach bialko zostawic do piany
2 cale jajka i 4 zoltka utrzec na puszysta mase ze szklanka cukru dodac ser olej mleko oraz budyn z maka i dokladnie zmiksowac wylac na podpieczone ciasto i piec 45 minut w 180 stopniach po tym czasie ubic 6 bialek z cukrem na sztywna piane na koncu dodac ocet i wylorzyc na sernik piec jeszcze 20 minut w 170 stopniach