Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny puszysty kremowy sernik z delikatna pianka doskonaly na imprezy.Niestety nie pokarze zdjecia jaki jest w srodu bo pieczony byl dla synka do przedszkola :)
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 2701
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 371
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 39
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 2701
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 371
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 39
Składniki
Zmargaryny jajka maki zoltka i proszku zagniesc ciasto wylozyc na blaszke i piec 15 min w 180 stopniach bialko zostawic do piany
2 cale jajka i 4 zoltka utrzec na puszysta mase ze szklanka cukru dodac ser olej mleko oraz budyn z maka i dokladnie zmiksowac wylac na podpieczone ciasto i piec 45 minut w 180 stopniach po tym czasie ubic 6 bialek z cukrem na sztywna piane na koncu dodac ocet i wylorzyc na sernik piec jeszcze 20 minut w 170 stopniach