Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowałam z serka z wiaderka lecz waniliowego. Wyszedł pyszny w smaku tylko ze bardzo popękał podczas pieczenia. Sernik prosty w przygotowaniu ale i bardzo smaczny. Polecam
blaszka, mikser, łyżka drewniana, miska,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 617
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 300
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1510
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 617
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 300
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1510
Składniki
Masło utrzeć z żółtkami, cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Cały czas miksując stopniowa dodawać ser, następnie dodać kaszę manną, mąkę ziemniaczaną oraz proszek budyniowy. Po zmiksowaniu do masy serowej wmieszać łyżką drewnianą juz nie miksując ubitą na sztywno pianę z białek. Masę przelać do średniej wielkości blaszki wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 - 60 minut. Po upieczeniu wystudzić i można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego
Sernik po rozkrojeniu.