Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z czereśniami. Bardzo łatwo i szybko zrobisz, znika jeszcze ciepłe :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 610
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 984
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1979
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 610
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 984
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1979
Składniki
Ciasto miksujemy krótko. Łączymy ze sobą składniki mokre i dodajemy suche. Mieszamy mikserem. Z czereśni usuwamy pestki, owoce obtaczamy w mące. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem, wylewamy połowę ciasta, układamy owoce i dopełniamy pozostałą częścią ciasta. Pieczemy 20 minut w 180* Smacznego.