Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z czereśniami. Bardzo łatwo i szybko zrobisz, znika jeszcze ciepłe :)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Ciasto miksujemy krótko. Łączymy ze sobą składniki mokre i dodajemy suche. Mieszamy mikserem. Z czereśni usuwamy pestki, owoce obtaczamy w mące. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem, wylewamy połowę ciasta, układamy owoce i dopełniamy pozostałą częścią ciasta. Pieczemy 20 minut w 180* Smacznego.