Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ślimaczki z serem smakowite co nie co do zjedzenia! Dobre na szkolną przekąskę!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 19069
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1821
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 19069
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1821
Składniki
Żółtka ucieramy z cukrami do białości. Dodajemy budyń ucieramy. Dodajemy porcjami ser ciągle miksując. Masę serową dzielimy na 2 części. Na jedno ciasto wykładamy połowę sera i zwijamy wzdłuż krótszego boku w rulon, następnie kroimy w kawałki około 1,5 centymetrowe. Układamy na formie wyścielonej papierem i posmarowanej tłuszczem, ciastem na formie, a nie serem. Pieczemy do 20 minut w 220 stopniach. Tak samo robimy drugie ciasto. Podawać można potrzepane cukrem pudrem.