Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszny deserek, taką moją wariację na temat ciasta banoffee pie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
na dno każdego pucharku kruszymy ciastko czekoladowe - ja miałam BELVITA Breakfast,
następnie kładziemy łyżkę masy kajmakowej, kroimy połowę banana lub więcej :)
Ubijamy śmietanę z łyżką cukru pudru - jeśli lubicie, można dodać więcej cukru będzie wtedy słodsza, Ubitą śmietanę nakładamy na pokrojone banany. Posypujemy pokrojoną drobno czekoladą. I podajemy :)
Smacznego :)