Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszny deserek, taką moją wariację na temat ciasta banoffee pie
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7960
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7960
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
Składniki
na dno każdego pucharku kruszymy ciastko czekoladowe - ja miałam BELVITA Breakfast,
następnie kładziemy łyżkę masy kajmakowej, kroimy połowę banana lub więcej :)
Ubijamy śmietanę z łyżką cukru pudru - jeśli lubicie, można dodać więcej cukru będzie wtedy słodsza, Ubitą śmietanę nakładamy na pokrojone banany. Posypujemy pokrojoną drobno czekoladą. I podajemy :)
Smacznego :)