Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka bardzo smaczna a przygotowanie proste i szybkie. Utrzymuje długo świeżość i wilgotność.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 172
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 43
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 124
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5925
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1612
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 172
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 43
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 124
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5925
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1612
Składniki
Wykonanie : Tłuszcz,cukier,żółtka utrzeć do białości i dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem ,na przemian z białkami i śmietaną.Na sam koniec dodać olejek i otartą skórkę z 1/2 pomarańcza ,dobrze połączyć . Piec w temperaturze 180 stopni (1 godzinę ). Babkę polewamy ciemną czekoladą ,obsypujemy startą białą czekoladą i posypką kolorową do ciast . Polewa: czekoladę ,masło,mleko rozpuścić w rondelku .