Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, jego zaleta że jest wilgotny.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6932
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5201
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2257
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6932
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5201
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2257
Składniki
Ciasto: Ciasto wyrobić i rozłożyć na blaszce.
Masa makowa: Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka, dodać mak, jabłka starte na drobnej tarce,dodać grysik, proszek i zapach.Wszystko dokładnie wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Upiec. Polać ciasto polewą.