Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, jego zaleta że jest wilgotny.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 271
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1111
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 271
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1111
Składniki
Ciasto: Ciasto wyrobić i rozłożyć na blaszce.
Masa makowa: Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka, dodać mak, jabłka starte na drobnej tarce,dodać grysik, proszek i zapach.Wszystko dokładnie wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Upiec. Polać ciasto polewą.