Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szarlotka z budyniem
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Składniki
Mąkę, cukier puder, masło i jajko zagniatamy na ciasto. Dzielimy go na 2 części i wstawiamy do lodówki na 30 minut.
Przygotowuję budyń według przepisu. Teraz czas na jabłka. Dodaje do nich cukier oraz przyprawy/ gotową przyprawę do szarlotki.
1 część kruchego ciasta ścieram na tarce to będzie nasz spód. Kładę na niego jabłka, budyń i na górę ścieram 1 kulkę z ciasta. Wkładamy do piekarnika na 180 C na 35-40 minut