Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna soczysta szarlotka z dodatkiem wiśni które podkręcają bardzo smak ciasto proste i szybkie w wykonaniu , znika również szybko
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13368
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13368
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Składniki
z podanych składników zagnieść ciasto , podzielić na dwie części
Jabłka pokroić , budynie ugotować na soku jabłkowym z dodatkiem cukru
Pierwsza część ciasta wyłożyć na blaszkę na to jabłka , wiśnie posypać cynamonem zalać ugotowanym budyniem przykryć drugim blatem . Piec 40 ,min Po upieczeniu w środku robi się fajna frużelinka