Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i nie wymaga dużo pracy
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67950
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1945
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67950
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1945
Składniki
1. Margarynę rozpuścić i ostudzić 2. Jajka utrzeć z cukrem za pomocą miksera. 3. Dodać przyprawę do piernika 4. Stopniowo dodawać pozostałe składniki, nadal miksując. 5. Na koniec dodać powidła i wymieszać łyżką. 6. Ciasto wlać na formę. 7. Piec 60 minut w 150˚C. 8. Piernik gotowy 9. Smacznego.