Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i nie wymaga dużo pracy
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Składniki
1. Margarynę rozpuścić i ostudzić 2. Jajka utrzeć z cukrem za pomocą miksera. 3. Dodać przyprawę do piernika 4. Stopniowo dodawać pozostałe składniki, nadal miksując. 5. Na koniec dodać powidła i wymieszać łyżką. 6. Ciasto wlać na formę. 7. Piec 60 minut w 150˚C. 8. Piernik gotowy 9. Smacznego.