Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkie ciasta z wykorzystaniem borówek lub innych owoców, mam dla Ciebie przepis.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 996
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 996
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Składniki
1.Masło miksuję razem z cukrem na puszystą masę. 2. Następnie wbijam jajka, dodaję jogurt, mąkę, proszek do pieczenia, miksuję około 10 minut. 3. Borówki myję, osuszam, dodaję do ciasta, mieszam delikatnie łyżką. 4. Ciasto przekładam do formy i piekę w rozgrzanym piekarniku 1 godzinę w 180°C.
5. Ciasto gotowe. 6. Smacznego.