Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to dość szybkie i łatwe wykonaniu ciasto,dobre na każdą okazję.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2844
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2844
Składniki
Ciastka dokładnie pokruszyć i połączyć z roztopionym masłem.(masło roztopić z dodatkiem cukru).Gotowa masą wyłożyć spód tortownicy.
Rozpuścić 2 takie same galaretki w 500ml wody,gdy ostygną należy je dokładnie połączyć z serkami mascarpone.Gy masa zacznie gęstnieć należy ja wlać do tortownicy i włożyć do lodówki na ok 20 minut.
Po 20 minutach na stężałej masie należy poukładać brzoskwinie i zalać je galaretką rozpuszczoną zgodnie z przepisem na opakowaniu(galaretka powinna być zimna i zaczynać tężeć).Wstawić ponownie do lodówki aż do stężenia galaretki.
Smacznego!