Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto, do którego można właściwie dodać dowolne owoce
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 9525
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41770
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4907
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45802
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 9525
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41770
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4907
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45802
Składniki
Gruszki, jabłka kroimy w średnią kostkę, przekładamy do miski. Mieszamy z cynamonem, kardamonem i cukrami brązowym i waniliowym. Odkładamy.
Do miski odmierzamy mąkę, olej, cukier, proszek do pieczenia i jaja. Miksujemy do wytworzenia gładkiej masy.
Na dno blaszki wykładamy owoce i zalewamy ciastem. Pieczemy do złotego koloru w temp. ok 170 stopni. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem i cynamonem.