Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 507
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 608
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4707
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 946
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 507
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 608
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4707
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 946
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Składniki
Blaszkę do tarty wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie przełożyć na przygotowaną blaszkę.
Do miski wbić jajka, utrzeć z cukrem. Stopniowo dodawać ser ciągle miksując. Na końcu dodać śmietanę, budyń i aromat - utrzeć.
Masę serową wylać na blaszkę z ciastem. Na wierzch położyć umyte i wydrylowane śliwki i plasterki jabłka ( pomiędzy śliwkami ).
Piekarnik rozgrzać do 180 st. i piec ciasto 40 min. Życzę smacznego :)