Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 92
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 109
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 92
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 109
Składniki
Blaszkę do tarty wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie przełożyć na przygotowaną blaszkę.
Do miski wbić jajka, utrzeć z cukrem. Stopniowo dodawać ser ciągle miksując. Na końcu dodać śmietanę, budyń i aromat - utrzeć.
Masę serową wylać na blaszkę z ciastem. Na wierzch położyć umyte i wydrylowane śliwki i plasterki jabłka ( pomiędzy śliwkami ).
Piekarnik rozgrzać do 180 st. i piec ciasto 40 min. Życzę smacznego :)