Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 256
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 33
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 256
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 33
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Blaszkę do tarty wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie przełożyć na przygotowaną blaszkę.
Do miski wbić jajka, utrzeć z cukrem. Stopniowo dodawać ser ciągle miksując. Na końcu dodać śmietanę, budyń i aromat - utrzeć.
Masę serową wylać na blaszkę z ciastem. Na wierzch położyć umyte i wydrylowane śliwki i plasterki jabłka ( pomiędzy śliwkami ).
Piekarnik rozgrzać do 180 st. i piec ciasto 40 min. Życzę smacznego :)