Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 746
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14035
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 746
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14035
Składniki
Blaszkę do tarty wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie przełożyć na przygotowaną blaszkę.
Do miski wbić jajka, utrzeć z cukrem. Stopniowo dodawać ser ciągle miksując. Na końcu dodać śmietanę, budyń i aromat - utrzeć.
Masę serową wylać na blaszkę z ciastem. Na wierzch położyć umyte i wydrylowane śliwki i plasterki jabłka ( pomiędzy śliwkami ).
Piekarnik rozgrzać do 180 st. i piec ciasto 40 min. Życzę smacznego :)