Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37168
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9210
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37168
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9210
Składniki
Blaszkę do tarty wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie przełożyć na przygotowaną blaszkę.
Do miski wbić jajka, utrzeć z cukrem. Stopniowo dodawać ser ciągle miksując. Na końcu dodać śmietanę, budyń i aromat - utrzeć.
Masę serową wylać na blaszkę z ciastem. Na wierzch położyć umyte i wydrylowane śliwki i plasterki jabłka ( pomiędzy śliwkami ).
Piekarnik rozgrzać do 180 st. i piec ciasto 40 min. Życzę smacznego :)