Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczny torcik arbuzowy , bardzo dobry na upalne dni. Radość dla dzieciaków, a i dorośli nie pogardzą.
nóż, maszynka do mielenia orzechów, mikser,
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 228
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 228
Składniki
Sposób przygotowania; Z arbuza zetnij górę i spód, zrób w ten sposób podstawę tortu , następnie całą skórę arbuza pościnaj aby powstał arbuz bez skóry. Orzechy włóż do woreczka i tłuczkiem ubij w drobny grysik lub po prostu zmiel w maszynce do orzechów. Śmietanę ubij z cukrem pudrem dodając śmietan fix, połącz z serkiem mascarpone. Arbuz wkoło osusz ręcznikiem papierowym, arbuz im lepiej osuszony tym łatwiej nałożysz krem. Obłóż arbuz kremem śmietankowo - serowym. Boki obsyp orzechami i udekoruj owocami. Włóż do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.