Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Torcik dla naszych milusińskich pyszniutki i leciutki
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9025
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15287
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9025
Składniki
Białka ubić z cukrem. Dodać ser, żółtka, budynie i mleko. Miksować na koniec dodać łyżką olej i zamieszać łyżką. Ciasto rozłożyć na blachę, wlać na niego masę serową. Piec w temp. 180 stopni C około 1 godziny do uzyskania złotego koloru sera. Dekorować nutellą lub czymś co uwielbiają dzieci . Smacznego!