Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Torcik dla naszych milusińskich pyszniutki i leciutki
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Składniki
Białka ubić z cukrem. Dodać ser, żółtka, budynie i mleko. Miksować na koniec dodać łyżką olej i zamieszać łyżką. Ciasto rozłożyć na blachę, wlać na niego masę serową. Piec w temp. 180 stopni C około 1 godziny do uzyskania złotego koloru sera. Dekorować nutellą lub czymś co uwielbiają dzieci . Smacznego!