Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser dla niezapowiedzianych gości :) Tak prosty i tak pyszny.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1104
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1104
Składniki
Mascarpone i masę kajmakową zmiksować na jednolitą masę, pod koniec dodać połowę orzechów.
Masą przekładać wafle do zużycia sładników, na wierzchu ma zostać masa, którą należy posypać resztą orzechów i cukrem pudrem. Wstawić do lodówki na 15-20 minut. Smacznego :)