Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie tortu jest bardzo proste, a tort ładnie się prezentuje... a jeszcze lepiej smakuje. Do jego przygotowania wykorzystałam gotowy blat bezowy, oczywiście można go upiec samemu.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4501
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 6603
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3002
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 545
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4501
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 6603
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3002
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 545
Składniki
Krem cytrynowy – lekko ubić śmietankę, dodać do niej mascarpone, dosłodzić do smaku. Do kremu dodać sok i skórkę z cytryny. Na koniec usztywnić fixem i schłodzić. Na blacie bezowym rozsmarować krem cytrynowy, rozłożyć borówki oraz pokrojonego na cząstki, odsączonego z zalewy ananasa. Gotowy tort włożyć do lodówki, aby dobrze się schłodził.
Smacznego!