Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie tortu jest bardzo proste, a tort ładnie się prezentuje... a jeszcze lepiej smakuje. Do jego przygotowania wykorzystałam gotowy blat bezowy, oczywiście można go upiec samemu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Krem cytrynowy – lekko ubić śmietankę, dodać do niej mascarpone, dosłodzić do smaku. Do kremu dodać sok i skórkę z cytryny. Na koniec usztywnić fixem i schłodzić. Na blacie bezowym rozsmarować krem cytrynowy, rozłożyć borówki oraz pokrojonego na cząstki, odsączonego z zalewy ananasa. Gotowy tort włożyć do lodówki, aby dobrze się schłodził.
Smacznego!