Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy tort na 3 urodziny wnuczki.
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 101
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 101
Składniki
Biszkopty pieczemy osobno w dosyć głębokich foremkach,
Z ciasto wycinamy potrzebne do utworzenia biedronki kawałki,przekładamy 3 rodzajami kremów. u mnie jagodowy na śmietankowej bazie,masa cytrynowa gotowana/w moich przepisach/,dżem z czarnej porzeczki oraz bita śmietana utrwalona śmietanfiksem
Przekładamy każdą warstwę inną masą na wierzchu tworzymy biedronkę smarujemy ubitą śmietaną zabarwioną barwnikiem spożywczym w proszku.
Tort można dodatkowo udekorować kolorowymi cukiereczkami ,figurkami itp.