Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1325
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1325
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
upiec biszkopt przekroić go na 3 części złożyć razem. Wyciąć odpowiedni kształt, nasączyć syropem z brzoskwiń każdy płat. ubitą śmietanę wyłożyć na pokrojone brzoskwinie ułożone na pierwszym płacie. Przykryć drugim nasączyć wyłożyć piankę przygotowaną ze śmietany i tężejącej galaretki przykryć trzecim płatem.
pączka przekroić na pół uformować piersi. całość pokryć kremem czekoladowym formując sylwetkę bieliznę robimy z pianki truskawkowej ozdobić .I ŻYCZĘ MIŁEJ NIESPODZIANKI