Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21809
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 334
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 447
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21809
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 334
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 447
Składniki
upiec biszkopt przekroić go na 3 części złożyć razem. Wyciąć odpowiedni kształt, nasączyć syropem z brzoskwiń każdy płat. ubitą śmietanę wyłożyć na pokrojone brzoskwinie ułożone na pierwszym płacie. Przykryć drugim nasączyć wyłożyć piankę przygotowaną ze śmietany i tężejącej galaretki przykryć trzecim płatem.
pączka przekroić na pół uformować piersi. całość pokryć kremem czekoladowym formując sylwetkę bieliznę robimy z pianki truskawkowej ozdobić .I ŻYCZĘ MIŁEJ NIESPODZIANKI