Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na efektowny i łatwy do przygotowania tort, z którym poradzi sobie nawet początkujący cukiernik. :)
mikser
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 114
Składniki
Przepis na biszkopt znajdziesz na moim profilu w książce, pt. 'podstawowe przepisy'. Można użyć również dwóch gotowych spodów biszkoptowych. 1. Biszkopt przekroić na pół. 2. Wiśniówkę połączyć z sokiem z ananasów i namoczyć nim biszkopt. 3. Ubić śmietanę dodając do niej cukier. 4. Śmietanę rozsmarować na pierwszym biszkopcie. 5. Przykryć drugim biszkoptem i jego również pokryć kolejną warstwą śmietany. 6. Wierzch ozdobić owocami wedle swojej fantazji. 7. Dla koloru posypać posypką.
Smacznego! :)