Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki Winiec z ciasta francuskiego szybko przygotujesz. Polecam
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 57
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 114
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 42
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 43
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 34
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 57
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 114
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 42
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 43
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 34
Składniki
Rozwinąć arkusz ciasta francuskiego na połowę rozsmarować czekolada i przykryć drugą połową, wykrawać foremka gwiazdki, wyłożyć na papier do pieczenia, gwiazdki układać w taki sposób żeby stykały się że sobą aby podczas pieczenia się skleiły posmarować roztrzepanym żółtkiem, pieczemy w temp. 180 stopni C. 15-20 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego