Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki Winiec z ciasta francuskiego szybko przygotujesz. Polecam
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 491
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 830
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 491
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 830
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Składniki
Rozwinąć arkusz ciasta francuskiego na połowę rozsmarować czekolada i przykryć drugą połową, wykrawać foremka gwiazdki, wyłożyć na papier do pieczenia, gwiazdki układać w taki sposób żeby stykały się że sobą aby podczas pieczenia się skleiły posmarować roztrzepanym żółtkiem, pieczemy w temp. 180 stopni C. 15-20 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego