Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki Winiec z ciasta francuskiego szybko przygotujesz. Polecam
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1150
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1150
Składniki
Rozwinąć arkusz ciasta francuskiego na połowę rozsmarować czekolada i przykryć drugą połową, wykrawać foremka gwiazdki, wyłożyć na papier do pieczenia, gwiazdki układać w taki sposób żeby stykały się że sobą aby podczas pieczenia się skleiły posmarować roztrzepanym żółtkiem, pieczemy w temp. 180 stopni C. 15-20 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego