Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto robi sie blyskawicznie. Jest puszyste i smaczne. Polecam:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 41
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 68
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 248
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 406
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 41
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 68
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 248
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 406
Składniki
Bialka odzielamy od zoltek, ubijamy z cukrem, dodajemy zoltka i dalej ubijamy. Nastepnie dodajemy olej, delikatnie mieszamy, dodajemy make wymieszana z soda spozywcza. Nastepnie dodajemy rodzynki, orzechy i jablka, calosc mieszamy. Mase wylewamy na tortownice i pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
Cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, az do jego rozpuszczenia. Lukier powinien miec konsystencje ciagnaca. Rozprowadzamy go po ciescie wybrzuszeniem lyzki. Smacznego:) Przepraszam za brak polskich znakow:)