Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto robi sie blyskawicznie. Jest puszyste i smaczne. Polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3740
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2079
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5524
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5543
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3740
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2079
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5524
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5543
Składniki
Bialka odzielamy od zoltek, ubijamy z cukrem, dodajemy zoltka i dalej ubijamy. Nastepnie dodajemy olej, delikatnie mieszamy, dodajemy make wymieszana z soda spozywcza. Nastepnie dodajemy rodzynki, orzechy i jablka, calosc mieszamy. Mase wylewamy na tortownice i pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
Cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, az do jego rozpuszczenia. Lukier powinien miec konsystencje ciagnaca. Rozprowadzamy go po ciescie wybrzuszeniem lyzki. Smacznego:) Przepraszam za brak polskich znakow:)