Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto robi sie blyskawicznie. Jest puszyste i smaczne. Polecam:)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 78
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 105
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 194
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 78
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 105
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 194
Składniki
Bialka odzielamy od zoltek, ubijamy z cukrem, dodajemy zoltka i dalej ubijamy. Nastepnie dodajemy olej, delikatnie mieszamy, dodajemy make wymieszana z soda spozywcza. Nastepnie dodajemy rodzynki, orzechy i jablka, calosc mieszamy. Mase wylewamy na tortownice i pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
Cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, az do jego rozpuszczenia. Lukier powinien miec konsystencje ciagnaca. Rozprowadzamy go po ciescie wybrzuszeniem lyzki. Smacznego:) Przepraszam za brak polskich znakow:)