Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka w formie zajączka polana czekoladą. Fajna dekoracja na świąteczny stół , a póżniej dodatek do kawy.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 659
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 659
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Składniki
Formę smaruję masłem i dokładnie wysypuję bułką tartą.
Jajka ubijam z cukrem , dodaję jogurt naturalny, masło i mieszam ok. 5 minut. Po tym czasie dodaję resztę składników. Dobrze wymieszaną masę wlewam do formy. Nagrzewam piekarnik do 170 stopni , piekę ok. 30 minut . Wyjmuję i studzę.
Czekoladę rozpuszczam ze śmietaną i polewam zajączka. Umieszczam dekoracje.