Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne,o pięknym różanym smaku:)
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 27
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3889
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 835
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 410
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 27
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3889
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 835
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 410
Składniki
Ciasto pokroić na paski o dł około 10cm,szer.7 cm. Powidła wymieszać z różą. Na ciasto kłaść łyżeczką wąski pasek powideł,założyć od dołu i zwinąć w roladkę. Kłaść na papierze do pieczenia Po wierzchu posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w 200st.góra-dół do złotego koloru. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego!