Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i zdrowo :)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 44
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 986
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 44
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 986
Składniki
Jabłko umyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w małą kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Pokrojone jabłko,cebulę i pietruszkę dodać do kapusty,doprawić oliwą i wymieszać.Smacznego :)