Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasteczko bez pieczenia.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 205
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 105
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27863
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 205
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 105
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27863
Składniki
Formę kwadratową o boku około 20 centymetrów wykładamy papierem do pieczenia. Żelatynę rozpuszczamy w odrobinie wrzątku. Śmietanę ubijamy na sztywno dolewając mleko skondensowane, a następnie chłodną żelatynę. W formie układamy pierwszą warstwę herbatników następnie 1/3 kremu, i tak aż do wyczerpania składników. Wkładamy do lodówki by herbatniki zmiękły. SMACZNEGO