Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcielibyście przepis na zwykłe proste w wykonaniu ciasto z dodatkiem jabłek i brzoskwiń ? w takim razie zapraszam pod podanym linkiem do zapoznania się ze szczegółowym opisem
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Jajka z cukrem ubić na jednolitą masę
Do zmiksowanej masy dodać resztę składników i także zmiksować pozostawić na 10 min aby ciasto odpoczęło
Po wyznaczonym czasie przełożyć ciasto do blaszki 32/25, wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 190 stopni i piec 1 godzinę i 20 minut do ładnego zarumienienia i tak zwanego suchego patyczka
Ciasto idealnie nada się na zbliżający się weekend do kawy