Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi zwykłe proste ciasta w wykonaniu ?
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 202
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 51
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 357
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 35
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 202
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 51
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 357
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 35
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i szczyptą soli następnie dodać resztę składników bez wody, kakao i owoców wstawić po zmiksowaniu na 10 minut do lodówki
Po 10 minutach wyjąć ciasto z lodówki i przełożyć większa część do blaszki 32/25, wyłożyć dowolne owoce i nakryć resztą pozostałego ciasta przygotowanego z kakao i wodą
Gotowe ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 55 minut do suchego patyczka. Po lekkim ostudzeniu posypać cukrem pudrem