Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi zwykłe proste ciasta w wykonaniu ?
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 693
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 390
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 110
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 70
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 49
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 693
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 390
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 110
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 70
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 49
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i szczyptą soli następnie dodać resztę składników bez wody, kakao i owoców wstawić po zmiksowaniu na 10 minut do lodówki
Po 10 minutach wyjąć ciasto z lodówki i przełożyć większa część do blaszki 32/25, wyłożyć dowolne owoce i nakryć resztą pozostałego ciasta przygotowanego z kakao i wodą
Gotowe ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 55 minut do suchego patyczka. Po lekkim ostudzeniu posypać cukrem pudrem