Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie i smaczne a - la kotlety z filetu z indyka. Polecam
nóż, deska, tłuczek, miski, widelec, patelnia,
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68620
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2081
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68620
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2081
Składniki
Filet indyczy po umyciu i osuszeniu pokroić na plastry, każdy plaster rozbić tłuczkiem , natrzeć przyprawami. Jajka wbić do miski i rozbełtać , bułkę tartą wsypać do drugiej miski. Przygotowane kotlety maczać w rozbełtanych jajkach, a następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Smacznego
Kotlety przygotowane do smażenia.