Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękka i soczysta wołowina.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30655
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30655
Składniki
Cebulę pokroić w półksiężyce, przełożyć do garnka na rozgrzany tłuszcz. Dusić pod przykryciem. Posypać przyprawami oprócz soli. Całość wymieszać i dusić do momentu aż wszystkie przyprawy połączą się.Wołowinę pokroić w plastry włożyć do garnka i dusić pod przykryciem. Od czasu do czasu wymieszać. Jeżeli będzie mało sosu podlać wodą.
Kiedy wołowina będzie al dente dodać suszone grzyby i koncentrat pomidorowy. Doprawić solą ewentualnie pieprzem.Przykryć i dalej dusić aż wołowina będzie miękka. Zestawić z ognia, dodać jogurt. Całość ponownie wymieszać.
Wołowina będzie miękka a sos aksamitny.