Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka ryba smakuje wybornie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12220
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2826
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12220
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2826
Składniki
Wykonanie: Składniki na marynatę razem wymieszać i na chwilę odstawić. Dzwonki z amura przełożyć do miski, wymieszać z przygotowaną marynatą i odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Gotową rybę obtaczać w mące, rozmąconym jajku i panierować w potłuczonych dosyć drobno płatkach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do drugiego dania z ziemniakami i surówką z pora.