Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka ryba smakuje wybornie.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10050
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 692
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10050
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 692
Składniki
Wykonanie: Składniki na marynatę razem wymieszać i na chwilę odstawić. Dzwonki z amura przełożyć do miski, wymieszać z przygotowaną marynatą i odłożyć w chłodne miejsce do następnego dnia. Gotową rybę obtaczać w mące, rozmąconym jajku i panierować w potłuczonych dosyć drobno płatkach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do drugiego dania z ziemniakami i surówką z pora.