Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 309
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1317
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25723
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 309
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1317
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25723
Składniki
Pomidory zmiksowałem ,przetarłem przez sito. Cebulę posiekałem i zeszkliłem na oliwie z oliwek. Dodałem posiekane mięso i groszek. Chwilę smażyłem. Następnie dodałem zmiksowane pomidory i przyprawiłem do smaku solą i pieprzem. Dusiłem na małym ogniu do zgęstnienia. Ugotowany ryż wymieszałem z masłem ,parmezanem i jajkiem. Z masy ryżowej ulepiłem kulki ,każdą nafaszerowałem nadzieniem. Panierowałem w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażyłem na głębokim oleju na złoty kolor.