Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do jajek sadzonych , lub mięsa. Delikatna w smaku o lekko pikantnym zabarwieniu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3747
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3747
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 696
Składniki
Cukinię myję i kroję w kostkę. Z papryki wycinam gniazda nasienne i kroję w paski. Cukinię i paprykę mielę w maszynce do mięsa i umieszczam na sitku do odcedzenia. Czosnek bardzo drobno siekam. Wszystko umieszczam w misce dodaję sol, pieprz, jajka i bułkę i dokładnie mieszam.
Wąską blachę smaruję masłem i wysypuję bułką tartą. Wkładam ciasto z cukinii i wyrównuję. Piekę 40 minut w 190 stopniach.