Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do jajek sadzonych , lub mięsa. Delikatna w smaku o lekko pikantnym zabarwieniu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4916
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4916
Składniki
Cukinię myję i kroję w kostkę. Z papryki wycinam gniazda nasienne i kroję w paski. Cukinię i paprykę mielę w maszynce do mięsa i umieszczam na sitku do odcedzenia. Czosnek bardzo drobno siekam. Wszystko umieszczam w misce dodaję sol, pieprz, jajka i bułkę i dokładnie mieszam.
Wąską blachę smaruję masłem i wysypuję bułką tartą. Wkładam ciasto z cukinii i wyrównuję. Piekę 40 minut w 190 stopniach.