Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do jajek sadzonych , lub mięsa. Delikatna w smaku o lekko pikantnym zabarwieniu.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Cukinię myję i kroję w kostkę. Z papryki wycinam gniazda nasienne i kroję w paski. Cukinię i paprykę mielę w maszynce do mięsa i umieszczam na sitku do odcedzenia. Czosnek bardzo drobno siekam. Wszystko umieszczam w misce dodaję sol, pieprz, jajka i bułkę i dokładnie mieszam.
Wąską blachę smaruję masłem i wysypuję bułką tartą. Wkładam ciasto z cukinii i wyrównuję. Piekę 40 minut w 190 stopniach.