Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka ziemniaczana z dodatkiem grzybów. Idealna jako danie główne. Ja użyłam mrożoną krajankę z leśnych grzybow , ale pieczarki też się świetnie sprawdzą
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85156
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2455
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3878
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7052
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85156
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2455
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3878
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7052
Składniki
Ziemniaki obieram i przepuszczam przez maszynkę do mięsa o małych oczkach. Zlewam wodę. Szczypiorek siekam i z koperkiem dodaję do ziemniaków.
Grzyby drobno kroję i smażę na patelni. Dodaję pokrojoną drobno cebulę i wszystko razem podsmażam.Studzę.
Wszystkie składniki wkładam do miski , doprawiam i dokładnie mieszam. Masę wykładam do naczynia żaroodpornego. Piekę ok. 70 minut w temperaturze 180 stopni.