Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka ziemniaczana z dodatkiem grzybów. Idealna jako danie główne. Ja użyłam mrożoną krajankę z leśnych grzybow , ale pieczarki też się świetnie sprawdzą
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Składniki
Ziemniaki obieram i przepuszczam przez maszynkę do mięsa o małych oczkach. Zlewam wodę. Szczypiorek siekam i z koperkiem dodaję do ziemniaków.
Grzyby drobno kroję i smażę na patelni. Dodaję pokrojoną drobno cebulę i wszystko razem podsmażam.Studzę.
Wszystkie składniki wkładam do miski , doprawiam i dokładnie mieszam. Masę wykładam do naczynia żaroodpornego. Piekę ok. 70 minut w temperaturze 180 stopni.