Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka ziemniaczana z dodatkiem grzybów. Idealna jako danie główne. Ja użyłam mrożoną krajankę z leśnych grzybow , ale pieczarki też się świetnie sprawdzą
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 80
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 61
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 80
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 61
Składniki
Ziemniaki obieram i przepuszczam przez maszynkę do mięsa o małych oczkach. Zlewam wodę. Szczypiorek siekam i z koperkiem dodaję do ziemniaków.
Grzyby drobno kroję i smażę na patelni. Dodaję pokrojoną drobno cebulę i wszystko razem podsmażam.Studzę.
Wszystkie składniki wkładam do miski , doprawiam i dokładnie mieszam. Masę wykładam do naczynia żaroodpornego. Piekę ok. 70 minut w temperaturze 180 stopni.