Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad lub na dobrą przekąskę.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1733
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 131
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 533
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1733
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 131
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 533
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odcisnąć z nadmiaru soku i przełożyć do miski. Dodać stratą cebulę, namoczoną odciśniętą bułkę, posiekane lub zmielone pieczarki, jajka i przyprawy do smaku. Całość dokładnie wymieszać, zagęścić bułką tartą i przełożyć do przygotowanej żaroodpornej foremki i obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25-30 minut.