Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad lub na dobrą przekąskę.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1350
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 367
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1350
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 367
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odcisnąć z nadmiaru soku i przełożyć do miski. Dodać stratą cebulę, namoczoną odciśniętą bułkę, posiekane lub zmielone pieczarki, jajka i przyprawy do smaku. Całość dokładnie wymieszać, zagęścić bułką tartą i przełożyć do przygotowanej żaroodpornej foremki i obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25-30 minut.