Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad lub na dobrą przekąskę.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odcisnąć z nadmiaru soku i przełożyć do miski. Dodać stratą cebulę, namoczoną odciśniętą bułkę, posiekane lub zmielone pieczarki, jajka i przyprawy do smaku. Całość dokładnie wymieszać, zagęścić bułką tartą i przełożyć do przygotowanej żaroodpornej foremki i obłożyć plasterkami boczku. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25-30 minut.