Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 780
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 34
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 314
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 780
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 34
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 314
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Składniki
Kapustę szatkujemy. Koper posiekać. Cebulę pokroić. Czosnek przeciskamy przez praskę. Tłuszcz rozgrzany na patelni, wrzucamy boczek i smażymy około 1-2 minuty. Potem dorzucamy cebulę, liść laurowy, ziele angielskie, ziarna pieprzu i wrzucamy czosnek. Całość mieszamy i czekamy aż cebulka nam zmięknie. Po tym czasie dodajemy kapustę na dwa razy za każdym razem soląc ją. Odczekujemy 5 minut aż kapusta puści soki i wlewamy szklankę wody. Teraz całość pieprzymy, dodajemy łyżeczkę papryki sypanej i posiekany koper. Całość mieszamy i czekamy aż kapusta będzie miękka. Na sam koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i gotujemy ostatnie 10 minut. Po tym czasie nasza potrawa będzie gotowa!!! Zapraszam do obejrzenia filmu z przygotowań. Link poniżej! Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!