Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego głodomorka. :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1275
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1275
Składniki
Kiełbasę obgotować w osolonym wrzątku. Następnie pokroić w plastry.
Kapustę poszatkować, wrzucić do garnka. Zalać barszczem. Dodać przyprawy. Gotować ok pół godziny. Pod koniec gotowania dodać kiełbasę.
Cebule obrać, pokroić w kostkę i zarumienić na rozgrzanym smalcu. Dodać do kapusty, zagotować. Smacznego! :)