Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla. Jedne przygotowała w marynacie piwnej, kolejne podała z sosem BBQ i cebulą. Przepis podchodzi z 511. odcinka programu "Ewa gotuje".
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 265
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 265
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Składniki
Kiełbaski w piwnej marynacie. Piwo wlać do miski. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i paprykę. Wymieszać. Kiełbaski lekko naciąć i włożyć do marynaty. Przykryć i odstawić na minimum 2 godziny. Po tym czasie upiec na grillu. W trakcie można polewać marynatą.
Kiełbaski z sosem BBQ. Białe kiełbasy ułożyć na kawałku folii aluminiowej. Posmarować sosem BBQ. Ułożyć plastry cebuli i zawinąć. Tak przygotowane pakunki upiec na ruszcie.