Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj wędlinę po Świętach.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7581
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2642
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7581
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2642
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć i lekko podgotować. Kapustę przepłukać, drobno posiekać, zalać wywarem warzywnym i gotować. Cebulę posiekać i przysmażyć na smalcu razem z pokrojoną wędliną. Pod koniec smażenia posypać mąką, wymieszać i dodać do kapusty i przyprawić do smaku. Następnie dodać grzyby z wywarem, posiekane śliwki, wlać wino i dalej gotować do miękkości.