Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj wędlinę po Świętach.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9621
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 286
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9621
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 286
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć i lekko podgotować. Kapustę przepłukać, drobno posiekać, zalać wywarem warzywnym i gotować. Cebulę posiekać i przysmażyć na smalcu razem z pokrojoną wędliną. Pod koniec smażenia posypać mąką, wymieszać i dodać do kapusty i przyprawić do smaku. Następnie dodać grzyby z wywarem, posiekane śliwki, wlać wino i dalej gotować do miękkości.