Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystaj wędlinę po Świętach.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11270
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 376
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 398
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11270
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 376
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 398
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć i lekko podgotować. Kapustę przepłukać, drobno posiekać, zalać wywarem warzywnym i gotować. Cebulę posiekać i przysmażyć na smalcu razem z pokrojoną wędliną. Pod koniec smażenia posypać mąką, wymieszać i dodać do kapusty i przyprawić do smaku. Następnie dodać grzyby z wywarem, posiekane śliwki, wlać wino i dalej gotować do miękkości.