Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wyjątkowy w smaku. Każdy się przekona po wypróbowaniu tego przepisu:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20615
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 306
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 400
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20615
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 136
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 306
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 400
Składniki
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce zalewamy wodą aż zakryje kapustę i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie kiełbasę kroimy w plastry, cebulkę pokrojoną w kostkę i smażymy na smalcu,aż się zrumieni i dodajemy do kapusty. Grzyby zalać gotowaną wodą,a jak zmiękną dodajemy do gotujących się składników i przyprawiamy. Gdy kapusta będzie miękka dodajemy powidła, keczup, koncentrat i zagotowujemy. Pod koniec dodać majeranek i gotowe. Smacznego:)