Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wyjątkowy w smaku. Każdy się przekona po wypróbowaniu tego przepisu:)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5818
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14060
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 311
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5818
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 14060
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 311
Składniki
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce zalewamy wodą aż zakryje kapustę i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie kiełbasę kroimy w plastry, cebulkę pokrojoną w kostkę i smażymy na smalcu,aż się zrumieni i dodajemy do kapusty. Grzyby zalać gotowaną wodą,a jak zmiękną dodajemy do gotujących się składników i przyprawiamy. Gdy kapusta będzie miękka dodajemy powidła, keczup, koncentrat i zagotowujemy. Pod koniec dodać majeranek i gotowe. Smacznego:)