Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wyjątkowy w smaku. Każdy się przekona po wypróbowaniu tego przepisu:)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24967
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24967
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Składniki
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce zalewamy wodą aż zakryje kapustę i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie kiełbasę kroimy w plastry, cebulkę pokrojoną w kostkę i smażymy na smalcu,aż się zrumieni i dodajemy do kapusty. Grzyby zalać gotowaną wodą,a jak zmiękną dodajemy do gotujących się składników i przyprawiamy. Gdy kapusta będzie miękka dodajemy powidła, keczup, koncentrat i zagotowujemy. Pod koniec dodać majeranek i gotowe. Smacznego:)