Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego dla wegetarian.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19923
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6961
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243778
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19923
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 500
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 542
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6961
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243778
Składniki
Wykonanie: Kapustę zalać 4 łyżkami wody i gotować na małym ogniu przez 30 minut. Cebulę i czosnek obrać, pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Śliwki pokroić w paski. Cebulę, czosnek, marchewkę zeszklić na maśle, dodać koncentrat pomidorowy, sos sojowy. Następnie dodać do kapusty, włożyć pokrojone kotlety sojowe i dusić na wolnym, po dwóch minutach duszenia oprószyć mąką dodać wszystkie zioła, przyprawić do smaku solą i pieprzem i gotować około 20 minut. Po ugotowaniu wyjąć listek laurowy, pieprz, goździki, ziele angielskie. Potrawę posypać natka pietruszki i podawać z pieczywem. SMACZNEGO