Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja na szybki bigos ze słodkiej kapusty.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35970
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 280
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 330
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35970
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 280
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 330
Składniki
Mięso kroimy w większe kawałki, razem z posiekaną cebulą podsmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu. Dodajemy pokrojone w kostkę marchewki, sparzone, obrane i pokrojone w paski pomidory (usuwamy gniazda nasienne) i chwilę razem dusimy. Oprószamy solą i pieprzem. Papryki kroimy w paski, kapustę siekamy i dodajemy do całości. Następnie zalewamy bulionem, wrzucamy ziele angielskie, liście laurowe i koncentrat pomidorowy. Bigos dokładnie mieszamy i dusimy na małym ogniu do miękkości kapusty. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.