Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas nigdy nic się nie marnuje. Użyliśmy pieczonych golonek z indyka, zamiast tego można użyć lekko podsmażonego mięsa.
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 765
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6968
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8612
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 272
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 765
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6968
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8612
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 272
Składniki
Kapustę zalewamy zimną wodą (1 szklanka), dodajemy liście laurowe i gotujemy 45 min na małym ogniu. Grzyby gotujemy do miękkości, kroimy w paski. Przyprawy rozcieramy w moździerzu. Mięso oddzielamy od kości, dodajemy do kapusty razem z grzybami i koncentratem. Dokładnie łączymy wszystkie składniki. Dodajemy przyprawy i dusimy na małym płomieniu przez godzinę. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.