Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny smak i aromat ze suszonych grzybków,bardzo polecam tak zrobiony bigosik:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Umytą kapustę pokroić i chwilę zagotować.Wodę odlać i nalać nowej do połowy przykrycia kapusty.,dodać suszone grzybki oraz pokrojony karczek gotować około 1/2 godz. Osobno podsmażyć wędliny z cebulą,doprawić do smaku. Wszystko dodać do kapusty,zamieszać i pogotować jeszcze pół godziny.Pod koniec wrzucić posiekany koperek. Zrobić zasmażkę z dwóch łyżek mąki i dwóch masła,dodać do bigosu,doprawić swoim smakiem i zajadać. Smacznego życzę!