Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny smak i aromat ze suszonych grzybków,bardzo polecam tak zrobiony bigosik:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25822
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2899
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1364
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25822
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2899
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1364
Składniki
Umytą kapustę pokroić i chwilę zagotować.Wodę odlać i nalać nowej do połowy przykrycia kapusty.,dodać suszone grzybki oraz pokrojony karczek gotować około 1/2 godz. Osobno podsmażyć wędliny z cebulą,doprawić do smaku. Wszystko dodać do kapusty,zamieszać i pogotować jeszcze pół godziny.Pod koniec wrzucić posiekany koperek. Zrobić zasmażkę z dwóch łyżek mąki i dwóch masła,dodać do bigosu,doprawić swoim smakiem i zajadać. Smacznego życzę!