Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos ze słodkiej kapusty
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6427
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 168
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6427
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 168
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Składniki
Kapustę umyć, wyciąć głąb i poszatkować. Przełożyć do garnka, wlać wodę i gotować. Dodać plasterki czosnku, liście laurowe, ziele angielskie, koncentrat pomidorowy , suszoną włoszczyznę i łyżeczkę soli. Mieszać. Boczek pokroić w kostkę, dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości. Cebulę i kiełbasę podsmażyć, dodać pod koniec gotowania. Przyprawić majerankiem i pieprzem cytrynowym.