Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos ze słodkiej kapusty
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34977
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18283
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34977
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18283
Składniki
Kapustę umyć, wyciąć głąb i poszatkować. Przełożyć do garnka, wlać wodę i gotować. Dodać plasterki czosnku, liście laurowe, ziele angielskie, koncentrat pomidorowy , suszoną włoszczyznę i łyżeczkę soli. Mieszać. Boczek pokroić w kostkę, dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości. Cebulę i kiełbasę podsmażyć, dodać pod koniec gotowania. Przyprawić majerankiem i pieprzem cytrynowym.