Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zostanie wam trochę bigosu, można wykorzystać jako farsz do roladek
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 142
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 142
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Na każdym kawałku mięsa na środku układamy po łyżce bigosu
3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Roladki gotowe 6. Smacznego