Do góry

Dania główne Przepis na:

Bigosowe Roladki

Bigosowe Roladki

Autor:

Przepisów i artykułów: 770 Ocena: 7748

Dodano:

Odsłon: 3281

Jak zostanie wam trochę bigosu, można wykorzystać jako farsz do roladek

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Bigosowe Roladki

Przygotowanie

  1. 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
    2. Na każdym kawałku mięsa na środku układamy po łyżce bigosu

  2. 3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej
    4. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony

  3. 5. Roladki gotowe
    6. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosynka 2 dni temu Pomysl po prostu genialyny i przepyszny. Patrze na zdjecie i mi slinki ciekna.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń