Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zostanie wam trochę bigosu, można wykorzystać jako farsz do roladek
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2507
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 394
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34698
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 926
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2507
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 394
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34698
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 926
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Na każdym kawałku mięsa na środku układamy po łyżce bigosu
3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Roladki gotowe 6. Smacznego